četvrtak, 25 februar 2021 10:35

RK NIŠ CENTAR PROSLAVIO 13.GODIŠNJICU KLUBA Istaknut

Ocenite ovaj članak
(3 glasova)

U skladu sa čudnom godinom kako je CoVid diktira, RK Niš Centar je odlučio da svoju 13. godišnjicu proslavi dosta skromnije, bez gostiju.

Odluka koja je očekivana, jer svi klubovi to u poslednje vreme tako rade, a i proslava Rotari dana je išla online na nivou celog distrikta. I pored svega, odlučili smo da se okupimo uživo, jer smo se uželeli jedni drugih. I nismo pogrešili. Uz obavezne mere zaštite, u dobroj atmosferi smo sagledali šta smo do sada uradili i šta planiramo da uraidmo do kraja godine.

Tom prilikom, predsednik kluba je obavestio da je Niš Centar izvršio uplatu u Anual Fund i da se može nadati još dvema PHF značkama, koje će ove godine ponosno poneti Akademik Milorad Mitković i, dolazeći predsednik Srđan Radonjić. Ali, zaista spletom pukih okolnosti, imali smo goste.... i to ni manje ni više nego baš guvernera distrikta, koji je službeno morao da bude u Nišu, pa je sa ADGom Sašom Petrovićem dogovoreno da nas poseti.

Došla je i predsednica RK Nš Konstantin Veliki, tako da je proslava ipak prošla uz par gostiju, ali pravih visokih zvanica. Sve je ovo skup učinilo još lepšim i pozitivnijim.... do nekog narednog skupa u normalnijim okolnostima

Pročitano 1311 puta

Ostavi komentar

Sva polja označena (*) su obavezna. HTML kod nije dozvoljen.

Rotary Club Niš-Centar, District 2483,
Jug Bogdanova 33, 18000 Niš, Srbija
email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Sastanci kluba održavaju se svake srede u 20.00 u prostorijama hotela Tami Residence, ul. Durmitorska prilaz 1 u Nišu.