ponedeljak, 27 jun 2022 12:28

Svečana primopredaja predsedničkih dužnosti 2022 Istaknut

Ocenite ovaj članak
(3 glasova)

Rotari klubovi iz Niša Konstantin Veliki, Niš-Medijana i Niš-Centar i Rotari klub Pirot, kao i Rotarakt klubovi Konstantin Veliki, Niš-Centar i Niš-Univerzitet organizovali su, dana 24.06.2022. godine, zajedničku primopredaju predsedničkih dužnosti u Vinskom podrumu Malča.

Skupu su prisustvovali, pored članova pomenutih klubova, i prijatelji Rotarija, kao i asistenti distrikt guvernera zaduženi za ove klubove.
Srđan Radonjić, dosadašnji predsednik našeg kluba, u svom obraćanju prisutnima osvrnuo se na dosadašnji rad kluba i istakao da je, uprkos problemima izazvanim pandemijom COVID 19, naš klub organizovao akcije pomoći lokalnoj zajednici i učestvovao u svim akcijama Distrikta i klubova iz Niša.
Gojko Mitrović, novoizabrani predsednik kluba, u svom izlaganju istakao je da će u novoj rotarijanskoj godini, osnovni cilj biti da se vrati optimizam i vera u Rotari pokret, naročito imajući u vidu prethodni period od preko dve godine. To ćemo postići samo dobro organizovanim i osmišljenim sastancima i pokretanjem sopstvenih akcija pomoći lokalnoj zajednici, kao i učestvovanjem u akcijama drugih klubova. Takođe, istakao je da smo svi u klubu ponosni na svoj projekat dodele nagrade "prof. dr. Milorad Mitković" najboljem studentu Medicinskog fakulteta u Nišu.
Posle zvaničnog dela primopredaje, prisutni su imali posluženje, uz muziku, gde je kratak nastup, izvođenjem operske arije, imao i Marko, član našeg Rotarakt kluba, na oduševljenje i veliki aplauz svih prisutnih.

Pročitano 1314 puta

Ostavi komentar

Sva polja označena (*) su obavezna. HTML kod nije dozvoljen.

Rotary Club Niš-Centar, District 2483,
Jug Bogdanova 33, 18000 Niš, Srbija
email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Sastanci kluba održavaju se svake srede u 20.00 u prostorijama hotela Tami Residence, ul. Durmitorska prilaz 1 u Nišu.